Modele per qethje

Ka DISA gjëra të caktuara të cilat çdo mashkull duhet t`i dijë për t`u kujdesur për pamjen e Vet. Tharëse flokësh FUEGO HD-831, 1200-1400W, 3 nivele shpejtësie, 3 nivele teperature. 5. per prerjen e flokeve me gjatesi te ndryshme: 12mm, 9mm, 6mm dhe 3mm. makine rroje dhe qethje e Markes DSP modeli F-90030. Dizajn ergonomik dhe forme qe pershtatet me lekuren duc MOS e demtuar ATE. Meshkujt ndonëse kanë flokë të shkurtra, normalisht që Edhe ATA duhet të gjejnë një Model si TI mbajnë ATO. Nëse keni fytyrë rrethore, preni flokët më shumë anëve. Por, nëse keni fytyrë më të gjatë, kërkoni flokë më të gjatë anëve. Këto janě Trendet e këtij viti që janě pëlqyer shumë nga Kjo Gjini. Shikoni a do t`IU shkoj Edhe Juve ndonjëra. /Indeksonline/Tharse flokësh KOOPER, 2000W, 240 V/50 Hz, 2 shpejtësi, 3 température nivele, 200 cm Kordon, 24x26x8 cm.

Makinë qethëse KOOPER, 13 W, 230 V/50 Hz, 3/6/9/12 mm, 183 cm Berberët e dinë sa kohë i nevojiten flokëve të rriten, prandaj, nëse Ju tregoni se sa kohë ka kaluar qysh nga prerja e fundit, ATA Mund ta imagjinojnë se si i keni pasur flokët atëherë , transmeton telegrafi. Femrat kanë zgjidhje më shumë, por Edhe meshkujt Mund të manovrojnë me to, shkruan Indeksonline. Paketimi permban nje Kreher, nje furce per pastrimin e makines dhe nje shishe te Vogel me VAJ. . Shumica e profesionistëve të flokëve pajtohen se flokët duhet të pastrohen më së shumti tri Herë Brenda Jave. DISA berberë, si van Capizzano, këshillojnë Edhe shmangien e shamponit. /Telegrafi/. . Makinë qethëse IMETEC, 11498, me bateri të rikarikueshme, me 2 krëhër, 60 minuta kohë Pune, tregues i nivelit të baterisë, tehe inoksi, lartësia e prerjes 1-23 mm, dy nivele shpejtësie Nëse keni flokë të shkurtra, këtë duhet ta bëni më shpesh, por nëse i keni flokët e gjata, atëherë është në rregull të pritni një muaj Deri në një muaj e gjysmë. . Në këtë Video meshkujt Mund të gjejnë 10 IDE si të prenë flokët e Tyre me Stil… Fuqi dhe bateri e rikarikueshme.

Koha e karikimit eshte 8 minerai… Gjithmonë tregoni berberit se sa kohë ka kaluar qysh nga Hera e fundit Kur i keni prerë flokët nje makine profesionale 5 ne 1 per nje mjeker dhe floke te dizenjuar sipas shijes tuaj..